Ontvang Leads Op Automatische Piloot

Nieuwe Klanten Met Social Media

Zonder risico: Je betaalt pas wanneer de eerste gekwalificeerde lead binnen is. 

WAT IS DE WERKWIJZE

ONZE BELOFTE:

RESULTAAT STAAT VOOROP

Kobuz staat voor resultaat. Daarom werken wij alleen met ondernemers waarvoor wij resultaat kunnen garanderen.

ONZE 3 BELANGRIJKSTE PIJLERS

1. Eerlijkheid

Levert de service daadwerkelijk waarde voor de klant? Met andere woorden, is marketing een ‘gunst’ voor de klant om uw product of dienst te ontdekken – geen misleiding?

2. Proof of Concept

Bestaat de onderneming enige tijd? Zijn er afnemers voor uw service? Is het duidelijk dat er vraag is in de markt die door de juiste marketing benut kan worden?

3. Inzet (Investering en Tijd)

Return On Investment is heilig: Er moet meer verdient worden dan geïnvesteerd. Ben je bereid om te investeren in paid advertising om de potentie van social media te benutten – maar heb je er ook tijd voor?

Wil je met ons in gesprek – en erachter komen of we een match zijn?

WAT IS LEADGENERATIE

Zie hieronder een Case Study van het Del Ferro instituut. We blijven testen om jouw budget steeds effectiever in te zetten.

WAT IS DE INVESTERING

We hanteren een bewezen advertentie structuur maar geloven niet in een one-size-fits-all marketing strategie.

Wil je in gesprek gaan over welke aanpak wij zouden gebruiken voor jouw onderneming? Plan een Gratis Audit in. Hierin bepalen we ook of een investering in video-advertenties winstgevend voor je is.

We waarderen onze langdurige klantrelaties. Je kunt dan ook rekenen op overkoepelend marketingadvies voor jouw onderneming.

KOM MET ONS IN CONTACT

Plan hieronder een Gratis Audit in. Dan bekijken we samen of onze manier van adverteren op social media winstgevend is voor jouw onderneming.